Eet RUNDVLEES: Sluit je aan bij de wereldwijde vrijheidsbeweging, van aan je eigen eettafel

KOEN JACOBS, ITNT.news – Tijdens de wereldoorlogen zou je naar de frontlinie moeten gegaan zijn om je aan te sluiten bij de vrijheidsbewegingen van die tijd. Tegenwoordig zijn de dingen heel anders, omdat de meeste mensen begrijpen dat het vechten in oorlogen, die worden gefinancierd door dezelfde bankiersfamilies, volkomen absurd is.

Tegenwoordig kan men actief toetreden tot de wereldwijde vrijheidsbeweging door simpelweg anderen te laten zien dat COVID-19-vaccins “vergif” zijn, volgens een document van de regering van West-Australië.

En door RUNDVLEES te eten.

De communitaire beweging, een internationale groep politieke extremisten (mogen we het woord “terroristen” gebruiken?), Voert momenteel hard campagne om rundvlees voor altijd van je eettafel te laten verdwijnen. Tenzij je superrijk bent of je naam Bill Gates is.

Vorige week probeerde de Daily Mail, hoewel dat een Britse ‘nieuws’-krant is, mensen in de VS te laten geloven dat mensen daar maar 1 hamburger per maand meer mogen eten. Dit was niet gebaseerd op een regeringsverklaring. Nee, de Daily Mail, het communitaire vodje dat het is, besloot zelf wat berekeningen uit te voeren, gebruikmakend van het eigen wereldbeeld.

Emily Crane, die schrijft voor de Daily Rag Mail en waarschijnlijk zelf een sojameisje is (een vrouw die vleesetende mensachtigen haat), besloot dat om ‘de planeet te redden’ alle vleesetende wappies hun rundvlees consumptie zullen moeten verminderen met 90%. Niet omdat dat echt waar of nodig is, nee, alleen omdat Emily een hekel heeft aan vleeseters en, natuurlijk, een strevend lid is van de communitaire sekte.

En dan is er natuurlijk Epicurious, dat foodmagazine dat ooit bekend stond om zijn kwaliteitsrecepten.

Daar besloot Maggie Hoffman, de hoofdredacteur bij Epicurious, om rundvleesrecepten te schrappen van de homepage van hun website en van hun social media-pagina’s. Waarom? Om ‘de planeet te redden’ natuurlijk.

Hier is het probleem met dit ‘rundvlees is slecht’-verhaal.

Mensen zijn de soort wezens geworden die ze nu zijn omdat we al een hele tijd vlees eten. Als we geen vlees aan onze voeding hadden toegevoegd, zouden we niet de hersengrootte hebben die we vandaag hebben en zouden we nog steeds naakt bessen van bomen plukken.

Dit heeft dus niets te maken met “het verminderen van C02” en heeft alles te maken met de communitaire agenda die gewelddadig werd uitgerold op 11 maart 2020, toen het Wereld Economisch Forum zijn “grote reset” -propagandacampagnes lanceerde. Hoewel het ‘opwarming van de Aarde’-verhaal, verzonnen door dezelfde sekte, natuurlijk veel ouder is.

En dat is waar dit alles om gaat. Ze willen dat je afhankelijk bent van het gif van de grote farmaceutische bedrijven, de ggo-laboratoria van de grote agro’s en van de mainstream media hun nepnieuws.

Share this: