Belgische COVID-zwendel: Partij “Vlaams Belang” weigert de bewijzen te erkennen

KOEN JACOBS, ITNT.news – Volgens Vlaams Belang is het officiële COVID-19 verhaal van de overheid de juiste versie. Althans dat versta ik toch uit het antwoord die de partij vandaag stuurde naar mij nadat ik de partij inlichtte over de beruchte mortaliteit-grafiek van Statbel. Merk op hoe de partij het woord “hoax” gebruikt, terwijl ik dat woord zelf niet heb gebruikt in mijn email, noch in mijn video’s of andere teksten.

Hieronder kan u mijn antwoord van vandaag lezen:

Laat me u daarop antwoorden.

Bekijk deze video en laat me weten wat uw standpunten dan zijn (Statbel-grafiek bewijst dat “lockdowns” oversterfte VEROORZAKEN):

Het is geen tijd meer om spelletjes te spelen of om nu te proberen terug grabbelen. Zo van “we wisten het niet”.

Trouwens, ik heb al klacht ingediend tegen de regering voor DEMOCIDE:

Aangifte van COVID-democide bij de federale politie: misdaden door de Belgische federale overheid

Aangifte van COVID-democide bij de federale politie: misdaden door de Belgische federale overheid

Ik heb ook klacht ingediend voor verdachte overlijdens t.g.v. de experimentele “vaccins”:

Aangifte bij Belgische federale politie van verdachte overlijdens na COVID-19 vaccinaties

Aangifte bij Belgische federale politie van verdachte overlijdens na COVID-19 vaccinaties

Bovendien komt jullie partij ook voor in een van mijn video’s waarin ik wijs op het feit dat ook jullie NIETS te zeggen hebben/hadden over de “great reset”, COVID-19 Action Platform enz. Alles werd vorig jaar al gedocumenteerd door mij.

We spreken hier over een bewezen democide en ik hoop dat jullie partij daar niet wil mee geassocieerd worden. Meer zelfs, dat jullie dit meehelpen bloot te leggen en de daders te ontmaskeren.

Ik contacteer al meer dan een jaar alle diensten en partijen en niemand die durft zeggen wat er echt aan de hand is.

Iemand zal voor dit alles berecht worden, dat is een feit.

Trouwens, waar leest of ziet u dat ik zeg dat dit alles een hoax is?

Graag spoedig antwoord zodat ik een duidelijk verschil zie tussen welke partijen gewoon maar mee doen met de leugens en welke echt de burgers willen beschermen, ook in deze heel gevaarlijke informatieoorlog en tijdens deze medische experimenten op landelijke schaal.

Zo’n gedwongen medische experimenten zijn bovendien niet toegestaan volgens de wetgeving, de Code van Neurenberg en de Verklaring van Helsinki.

Stop met jullie weg te steken en doen alsof jullie niet weten wat er ECHT aan het gebeuren is in het land en de rest van de wereld.

Ik zou niet in jullie schoenen willen staan WANNEER (niet ALS) dit alles uitkomt.

Doe wat juist is, ook al is dat nu heel moeilijk en gevaarlijk. Anders zijn jullie gewoon zoals de rest van de politici en de bankiers.

Durf!

Koen Jacobs

P.S.: Bekijk (bestudeer!) mijn info, die ik u hier meegeef, heel goed en denk na waar ook jullie voor verantwoordelijk zullen zijn indien u dit niet helpt te stoppen!

Share this: