OVERWINNING NABIJ: Marc van Ranst verschanst zich, blokkeerde Koen Jacobs en ITNT.news op Twitter na moeilijke COVID-vragen

KOEN JACOBS, ITNT.news – (updated) Het was een reactie waarop ik zat te wachten sinds mijn vorige berichten aan Marc van Ranst op Twitter.

Gisteren stuurde ik van Ranst een nieuw bericht op Twitter, i.v.m. mijn artikel van gisteren: De Belgische coronazwendel: Officiële Statbel-data bewijzen dat er GEEN dodelijke pandemie was in 2020

Vandaag heeft hij mij op Twitter geblokkeerd omdat hij 1) zich niet kan en durft te verdedigen voor zijn misdaden, samen met de overheid en 2) omdat de bewijzen zo sterk zijn dat er voor hem maar 1 optie overblijft, weglopen en zich verschansen:

We hebben van Ranst nu precies waar we hem willen hebben in deze oorlog tegen het vrije volk: op de loop en bang.

Nu we zowel van Ranst als de overheid schaakmat hebben gezet moeten we doorduwen, want NU is het moment om de overwinning waar te maken. Al onze inspanningen samen hebben tot dit moment geleid.

De overwinning is nu heel nabij!

Daarom precies moet mijn video nu, hieronder, massaal gedeeld worden online want het is de laatste slag die we nodig hebben om de overheid en haar leugens te ontmakseren en bloot te leggen voor het ganse land en daarbuiten.

Download de video (met savefrom.net) voor die wordt verwijderd van Youtube. Upload de video op sociale media:

Share this: