Ik onderhandel niet met COVID-terroristen

KOEN JACOBS, ITNT.news – Over mijn zelfbeschikkingsrecht – mijn vermogen en recht om keuzes te maken en mijn eigen leven te leiden – valt niet te onderhandelen. Ik onderhandel niet met COVID-terroristen. Onder geen enkele omstandigheden!

  • Ik laat niemand een giftig COVID-vaccin in mijn lichaam injecteren in ruil voor beperkte vrijheid.
  • Ik laat mijn natuurlijk recht om vrij te reizen of deel te nemen in de samenleving niet beperken door een vaccinatiepaspoort, wearables of implantaten.
  • Ik zal me niet overgeven aan of knielen voor een communitaristische wereldregering, of een van haar openbare of private agenten.
  • Ik zal niet stoppen met het ontmaskeren van al diegenen die betrokken zijn, of zijn geweest, bij de wereldwijde “lockdown” oorlogscampagne van 11 maart 2020, zelfs als deze “lockdown” gedeeltelijk of volledig wordt opgeheven.
  • Ik zal niet stoppen met mensen te vertellen dat de COVID ‘vaccins’ “biologische wapens” zijn.
  • Ik zal niet stoppen met mensen te informeren over het feit dat de regeringen van België en Nederland in 2020 een democide hebben gepleegd.

Ik aanvaard de uitnodiging om te vechten in Wereldoorlog 3, die op 11 maart 2020 door de communitaristische beweging is begonnen via hun Verenigde Naties-systeem en hun Wereld Economisch Forum.

Ik beloof trouw aan de waarheid en dat ik alles zal doen, binnen mijn mogelijkheden, om alle criminelen die deelnemen in de derde wereldoorlog te vervolgen, zodat gerechtigheid kan geschieden.

Dit zijn mijn voorwaarden en over geen enkele kan worden onderhandeld.

Share this: