UZ Gent geeft fout (en gevaarlijk) medisch advies op hun website

KOEN JACOBS, ITNT.news – Via de pagina “Veelgestelde vragen over COVID-19-vaccinatie” op de website van het UZ Gent verspreidt het ziekenhuis foute en gevaarlijke informatie aan de bevolking.


Lees ook:

De Belgische DEMOCIDE: met meer dan 17.000 doden is deze zaak veel groter en ernstiger dan de zaak-Dutroux


UZ Gent:Het doel van de wereldwijde vaccinatiecampagne is om zo snel mogelijk groepsimmuniteit verkrijgen. Alleen zo kunnen we de verdere verspreiding van varianten tegengaan, de druk op het gezondheidssysteem verminderen en dromen van een normaal leven.

Deze beweringen zijn fout.

Groepsimmuniteit wordt niet bekomen door middel van vaccins. We kunnen daarvoor kijken naar de jaarlijkse griepvaccins. Die waren vorig jaar, bijvoorbeeld, slechts 45% efficiënt volgens Bill Gates. Dit wil zeggen dat in meer dan de helft van de gevallen die vaccins totaal geen nut hadden, behalve dan dat de producenten miljarden euro’s verdienden met de vaccins. In de overige 45% van de gevallen bieden de vaccins maar een gedeeltelijke ‘bescherming’ tegen  griepvirussen.

Reden? Omdat virussen muteren. Dus elk griepvaccin is nooit gericht tegen de meest recente virusmutatie.

Groepsimmuniteit wordt bekomen wanneer genoeg mensen een virus, in dit geval een griepvirus en een coronavirus, in hun lichaam hebben gehad en daartegen genoeg antilichamen hebben geproduceerd op natuurlijke wijze.

De druk op het gezondheidssysteem wordt niet verminderd door vaccins. Elk jaar tijdens de griepperiodes is het veel drukker in ziekenhuizen, dat weet elke verpleegster en arts maar al te goed. Nochtans wordt er in België al decennialang gevaccineerd tegen griepvirussen.

Volgens het UZ Gent laten de COVID-19-vaccins ons toe om te “dromen” van een normaal leven. Dit wil dus zeggen dat volgens het UZ Gent een normaal leven slechts bij een droom zal blijven.

 

UZ Gent:Pfizer en Moderna-vaccins […] bieden ook allebei quasi volledige bescherming tegen de ernstige vormen van COVID-19, inclusief ziekenhuisopname.

Deze beweringen zijn fout.

De COVID-19-vaccins die nu worden toegediend worden niet geproduceerd op basis van de meest recente mutatie van SARS-CoV-2.  Dus kunnen de vaccins geen “quasi volledige bescherming” bieden tegen COVID-19.

Bovendien zorgen alle COVID-19-vaccins ook niet voor minder ziekenhuisopnames want we weten ondertussen dat de COVID-19-vaccins veel en ernstige bijwerkingen veroorzaken waardoor veel mensen dus in het ziekenhuis terecht komen voor behandelingen. We weten bijvoorbeeld ook dat tot in meer dan 76% van  de gevallen van bijwerkingen meisjes en vrouwen worden getroffen. En dan voornamelijk door ernstige bijwerkingen op hun zenuwstelsel. Wat ernstige gevolgen kan hebben voor de vruchtbaarheid  en tijdens de zwangerschap. Dit heeft ook een impact op de gezondheid van de baby.

 

UZ Gent:COVID-19-infecties komen relatief weinig voor

Deze bewering is correct maar de pers en de overheid zeggen u dit niet.

 

UZ Gent:Het AstraZeneca-vaccin beschermt voor 100 procent tegen hospitalisatie

Deze bewering is fout.

Zoals eerder vermeld. COVID-19 en griepvaccins kunnen geen 100% bescherming bieden. Dit is nog steeds wetenschappelijk en medisch onmogelijk.

 

UZ Gent:Er zijn momenteel weinig specifieke gegevens beschikbaar over COVID-vaccinatie en zwangerschap. Daarom beveelt de Hoge Gezondheidsraad geen systematische vaccinatie aan voor zwangere vrouwen. Er zijn wel meer en meer data waaruit blijkt dat COVID-19 een risico inhoudt voor de zwangere vrouw en haar ongeboren kind. Dat inzicht versterkt de boodschap om zwangere vrouwen, die per definitie door contact of comorbiditeit een verhoogd risico hebben op (ernstige) COVID-19, aan te raden om zich te laten vaccineren. De voordelen voor de zwangere vrouw zijn groter dan de mogelijke risico’s van vaccinatie.

Verschillende beweringen in dit gevaarlijk medisch advies zijn fout.

Zoals eerder aangetoond. Voornamelijk meisjes en vrouwen worden het meest en het zwaarst getroffen door de bijwerkingen. Voornamelijk het zenuwstelsel wordt door de vaccins getroffen. Het is dus absoluut niet aan te raden dat meisjes en vrouwen zich laten vaccineren met deze experimentele “vaccins,” die bovendien “vergif” zijn volgens de West-Australische regering.

 

UZ Gent:Ik heb een zwangerschapswens. Mag ik me laten vaccineren? De Hoge Gezondheidsraad heeft geen bezwaar tegen de systematische vaccinatie van vrouwen in de vruchtbare leeftijd die zwanger willen worden.

Dit is heel gevaarlijk medisch advies.

We weten, zoals aangetoond, dat vooral meisjes en vrouwen worden getroffen door de bijwerkingen van de COVID-19-vaccins. Dat het UZ Gent en de Hoge Gezondheidsraad vaccinatie aanraden is dus compleet onverantwoord en heel verontrustend!

 

UZ Gent: “Ik geef borstvoeding. Mag ik me laten vaccineren? Ook vrouwen die borstvoeding geven kunnen gevaccineerd worden, zeker als ze in de gezondheidszorg werken of tot de prioritaire groepen voor vaccinatie behoren”

Opnieuw, dit is heel gevaarlijk medisch advies. Zoals eerder uitgelegd.

 

UZ Gent: “Ik neem immunosuppressieve medicatie (bij IBD, reuma, transplantatie enz.), ik krijg chemotherapie of heb een aandoening waardoor mijn immuniteit onderdrukt is. Mag ik me laten vaccineren? Als je immuniteitsstoornissen hebt door een aandoening of als gevolg van de medicatie die je neemt, kan je gevaccineerd worden. Er is geen tegenaanwijzing”

Dit is gevaarlijk medisch advies dat ook een foute bewering inhoudt.

We weten sinds december 2019 met zekerheid dat vaccinexperten van de Wereldgezondheidsorganisatie niet genoeg kennis hebben van de effecten wanneer vaccins worden gebruikt in combinatie met andere medicatie.

We weten dit met zekerheid omdat zij dat zelf hebben verklaard op camera tijdens een meeting achter gesloten deuren, zoals deze video-opname dat ook bevestigt.

 

UZ Gent:Wat als ik me na de vaccinatie ziek voel? […] De symptomen verdwijnen spontaan na 24 tot 72 uur

Deze bewering is gedeeltelijk fout.

Zoals eerder vermeld. Het zijn vooral meisjes en vrouwen die worden getroffen door de bijwerkingen. Het is vooral hun zenuwstelsel dat wordt getroffen. Dit heeft veelal een blijvende negatieve impact op hun gezondheid en kan ook de gezondheid van hun baby negatief beïnvloeden. Deze symptomen verdwijnen dus niet “spontaan na 24 tot 72 uur.

 

Ik wil niet in de schoenen staan van de directie van het UZ Gent wanneer die zal worden aangeklaagd door hun en andere patiënten voor deze feiten.

Share this: