P Magazine levert eerlijk verslag over La Boum 2. Waar is de rest van de “eerlijke” pers?

KOEN JACOBS, ITNT.news – “De politie keek streng toe maar was blind voor het echte probleem dat zich ondertussen tussen het volk aan het mengen was. Hordes amokmakers van het soort ‘kansenparels’ begonnen zich tussen de feestvierders te verdelen. Alleen een blinde kon niet zien dat het compleet fout zou gaan aflopen, blinden en de politie natuurlijk want die grepen niet in. Die volledig verkeerd begrepen jongeren vervelen zich natuurlijk ook in hun eigen buurt (die beruchte no go-zones) en besloten dan maar om wat amok te gaan maken in het bos. Nog steeds hadden de ordediensten niets in de gaten. Vreemd want met hun trainingsbroekje in de kousen en een taalgebruik dat niet verder gaat dan ‘nique ta mère’ kon je ze er zo uithalen,” laat P Magazine weten. Lees hier het volledige verslag.

Volgens de reguliere pers was de bijnkomst illegaal. Wat diezelfde pers u niet zegt is dat de regering zelf in complete illegaliteit opereert, sinds maart 2020. Alle rechten vastgelegd in de grondwet, dus ook het recht om samen te komen in het openbaar, worden bewust en met opzet op grote schaal geschonden.

Bovendien is die regering, zowel die van Wilmès en die van De Croo, verantwoordelijk voor de dood van 17.543 Belgen. Een democide, rechtstreeks ten gevolge van de “lockdowns” (lockdown: “het opsluiten van gevangenen in hun cellen,” Merriam-Webster woordenboek 2009).

Het punt is al langer bereikt in het land waarbij we kunnen, en jammer genoeg moeten, spreken over een Belgische versie van Oost-Duitsland. Het communisme en de tirannie van toen worden al meer dan een jaar in België, herverpakt als communitarisme, gewelddadig geïmplementeerd door ambtenaren die zich openlijk gedragen als agenten van de Belgische Stasidiensten.

Geen enkele openbare omroep of publicatie van onder meer DPG Media nv heeft de dictatuur en de democide in het land tot nu toe in kaart gebracht. Erger zelfs, allen (volledig of gedeeltelijk op kosten van de belastingbetaler) zijn ze sinds maart 2020 doorgeefluiken van de federale regering die ten koste van alles en iedereen de doofpotoperatie wil blijven sturen vanuit de Wetstraat.

Het was duidelijk tijdens La Boum 2 dat de politie zelf heeft gekozen om de situatie uit de hand te laten lopen. Men weigerde bewust om de kleine groep (agent-)provocateurs uit de menigte te halen omdat men zo dan, zogezegd, zou kunnen aantonen dat grote groepen mensen in het opnbaar een gevaar zijn.

In werkelijkheid zijn die geen gevaar voor de gezondheid van de bevolking maar zijn ze wel een bedreiging voor de regering, die door middel van onderdrukking en geweld aan de macht wil blijven omdat enkel zo, denkt en hoopt men, de bevolking het zwijgen kan opgelegd worden en de democide nooit in het collectief geheugen zal zitten.

Share this: