Ook in Nederland VEROORZAAKTE de “lockdown” van maart 2020 meer doden (net zoals in België)

KOEN JACOBS, ITNT.news – Hoewel ik voor Nederland nog geen mortaliteit-grafiek heb gevonden zoals deze van Statbel in België, kan toch worden aangetoond dat de Nederlandse regering van Mark Rutte en haar “lockdown” van maart 2020 direct verantwoordelijk zijn voor meer dode Nederlanders.

Op 15 maart 2020 voerde Kabinet-Rutte de onnodige en onwettige “lockdown” door in Nederland: “Corona-overzicht 15 maart: de dag dat Nederland verder op slot ging” (NOS).

15 maart was de laatste dag van week 11 in 2020. Vanaf 16 maart 2020 begon week 12.

Op onderstaande grafieken van CBS.nl, het Centraal Bureau voor de Statistiek, zien we duidelijk dat net dan de oversterftes sterk toenemen. Net zoals dat het geval was in België met de “lockdown” van 18 maart 2020.

Klik op de afbeelding om te vergroten

We zien hier niet de dagelijkse sterftecijfers, wel de wekelijkse. Het is nu aan de Nederlandse burgers om te berekenen voor hoeveel meer doden Rutte direct verantwoordelijk is.

In België spreken we ondertussen van een democide, waarbij de federale regering, Sophie Wilmès en Alexander De Croo, als Eerste Ministers, direct verantwoordelijk zijn voor 17,543 dode Belgen ten gevolge van de “lockdowns” van 18 maart en 19 oktober 2020.

Share this: