Shokkerend: Dit is hoe FOUT het gaat met de COVID-19 ‘vaccins’ in Europa

KOEN JACOBS, ITNT.news – Voor we naar de stand van zaken kijken i.v.m. de “vaccins” in Europa, weet dat dezelfde “vaccins” in West-Australië als “vergif” worden beschouwd door de regering.

De grafieken en cijfers die u zal zien in dit verslag spreken voor zich en komen rechtstreeks van de website van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA).

Wat het EMA niet vermeldt op hun website is het aantal overlijdens die mogelijk te wijten zijn aan de vaccins.” Dit feit alleen al is op zich heel verontrustend want de bevolking wordt bewust niet ingelicht over zo’n overlijdens. Dat is natuurlijk onaanvaardbaar en jammer genoeg ook in dit geval zullen we geen antwoorden krijgen. Net zoals ik geen antwoorden krijg van de Belgische federale regering, de politieke partijen en zelfs niet van ziekenhuizen, sinds maart 2020.

Voor elk COVID-19 “vaccin” zien we dat meisjes en vrouwen het zwaarst worden getroffen door de bijwerkingen van de “vaccins.” Tot in meer dan 76% van de gevallen van geregistreerde meldingen.

Het aantal gevallen van bijwerkingen ligt dus veel hoger gezien niet iedereen zijn of haar bijwerkingen laat registreren.

Waarom meisjes en vrouwen veel, veel zwaarder worden getroffen moet dus onderzocht worden en antwoorden zoals “ja, maar dat is normaal” is absoluut niet voldoende!

Afgaand op data betreffende de Astrazeneca en Janssen “vaccins” zien we dat de bijwerkingen ook voornamelijk zich voordoen in het zenuwstelsel van meisjes en vrouwen.

Ziekten en aandoeningen aan het zenuwstelsel kunnen elk aspect van de voortplanting bij vrouwen beïnvloeden, van vruchtbaarheid tot borstvoeding. Neurologische aandoeningen bij de moeder en de behandeling ervan kunnen gevolgen hebben voor de baby. Bovendien kan zwangerschap vaak van invloed zijn op neurologische aandoeningen en het onderzoek en de behandeling van dergelijke aandoeningen moeten mogelijk worden aangepast vanwege bezorgdheid voor de foetus. Evenals de complexe klinische problemen die gepaard gaan met de behandeling van veelvoorkomende neurologische aandoeningen zoals epilepsie. – GLOWM-FIGO

Ook zien we duidelijk dat zij die de minste kans hebben op zware symptomen of om te overlijden aan de zogenaamde “COVID-19” ziekte, de meeste kans hebben op (ernstige) bijwerkingen. Dit is dus compleet onverantwoord want op deze manier brengen de “vaccins” zelf de gezondheid van de jongere bevolking naar beneden.

Klik op de afbeeldingen om te vergroten.

 

30 april 2021: COVID-19 MRNA-VACCIN MODERNA (CX-024414)

17.625 meldingen van bijwerkingen

EMA: COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

 

30 april 2021: COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN)

151.306 meldingen van bijwerkingen

EMA: COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN)

 

30 april 2021: COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

200.581 meldingen van bijwerkingen

EMA: COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

 

30 april 2021: COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

1,575 meldingen van bijwerkingen

EMA: COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Share this: